Agricola Fargas

Taller a Manresa

Reparacions | Manteniments | Revisions

A AGRÍCOLA FARGAS estem especialitzats en la reparació i manteniment de maquinària agrícola, forestal i industrial. Ens encarreguem de la reparació de màquines New Holland adquirides en la nostra botiga o en unes altres instal·lacions i solucionem els problemes del seu tractor.

 

Reparació i manteniment a domicili

Taller maquinaria agricolaEl servei que oferim en el nostre taller de maquinària agrícola a Manresa és completament personalitzat. Això vol dir que li oferim la possibilitat de portar-nos la seva màquina a les nostres instal·lacions per ser reparada o, si ho prefereixen, podem anar al seu domicili i fer el treball allà. Sabem el complicat i el tediós que pot ser apropar-nos un tractor a la nostra seu, per això oferim aquest servei sense cap problema ni condició. Tan sols ha d'indicar el model del seu tractor, el problema que té i dir-nos el dia i l'hora a la qual vol que anem.

A més, ens encarreguem del manteniment periòdic de la seva màquina i ens assegurem que aquesta funció a la perfecció al llarg de les llargues jornades de treball. No només treballem amb New Holland, sinó amb altres casas comercials del sector.

Contactar amb el nostre taller de maquinària agrícola a Manresa

AGRÍCOLA FARGAS

  C/ Sallent, 29-31,
PI Els Dolors , 08243 MANRESA, (Barcelona)

  938 737 926

  650 419 819

  938 741 701