Agricola Fargas

Recanvis a Manresa

Recanvis originals per al seu tractor New Holland. Ampli stock.


 

Som el seu concessionari New Holland a Manresa

És important que sàpiguen que els recanvis originals són els únics que compleixen amb els requisits de qualitat essencials per al correcte funcionament de l'equip. Des d'aquí els recomanem que adquireixen sempre recanvis originals, de la marca, per afavorir el correcte funcionament de la màquina.

 

Servei d'entrega en 24 hores

Recanvis New HollandCol·laborem amb el programa Gold Value, que posa a la seva disposició una extensa gamma de productes per al seu tractor vell a uns preus realment sorprenents. Finançament dels nostres productes. Aprofitin les avantatges de finançament que els ofereix la marca New Holland.

A més, a AGRÍCOLA FARGAS ens mantenim a l'última en el que avanços tecnològics es refereix, per això també posem a la seva disposició diferents programes informàtics, que faran més senzilla la venda: catàleg electrònic de recanvis, programa d'investigació de recanvis a temps real entre diferents concessionaris d'Europa i banc mundial de dades en el diagnòstic d'avaries.

També oferim material d'eines i material de greixatge i neteja relacionat amb l'agricultura de les marques King Tony i Berner.

AGRÍCOLA FARGAS

  C/ Sallent, 29-31,
PI Els Dolors , 08243 MANRESA, (Barcelona)

  938 737 926

  650 419 819

  938 741 701