Agricola Fargas

CORPORATIVO

bg_fullscreen-1.jpg

Agrícola Fargas

La seva empresa de maquinària agrícola a Manresa


 Els treballs agrícoles es realitzen amb un component manual i humà, imprescindible per al desenvolupament de les tasques però, afortunadament, també compten amb l'ajuda i col·laboració d'un equip tècnic, amb maquinària d'última tecnologia. A AGRÍCOLA FARGAS tenim tot el que necessita per treballar la terra i desenvolupar qualsevol tipus de tasca agrícola o forestal.

Som una empresa familiar, que des de l'any 1966 es dedica a la venda i reparació de maquinària agrícola, forestal i industrial. El negoci el va iniciar el nostre pare, qui amb molt d'esforç i tenacitat va aconseguir afermar-se en el sector com una empresa seriosa i preparada. Avui dia, seguim la seva estela oferint als nostres clients el millor servei tècnic del moment i productes de qualitat al millor preu.

 

Concessionari oficial New Holland a Manresa

Ens agrada complir amb les expectatives i exigències dels nostres clients, per això oferim tota la gamma New Holland, marca capdavantera del sector. Som concessionari oficial i taller d'aquesta marca i també treballem amb diferents marques líders del sector agrícola. Els nostres clients són, principalment, agricultors o persones dedicades al sector agrícola, procedents de la zona central de Catalunya.

Tenim el catàleg més extens de maquinària agrícola a Manresa tant nova com de segona mà. Per suposat, les nostres màquines i materials compta amb la garantia d'AGRÍCOLA FARGAS i s'entreguen completament revisades, llestes per utilitzar. El convidem a venir a conèixer el nostre catàleg; estem en el carrer Sallent, número 29 de Manresa.

AGRÍCOLA FARGAS

  C/ Sallent, 29-31,
PI Els Dolors , 08243 MANRESA, (Barcelona)

  938 737 926

  650 419 819

  938 741 701